Dispositivos e acessórios
Lenticchie in umido
Preparação 10min
Total 1h
6 porzioni
Ingredientes
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
170 g di cipolla dorata in quarti
-
150 g di carote pelate e a rondelle (1-2 cm)
-
40 g di gambo di sedano a pezzi (0.5-1 cm)
-
1100 g di acqua
-
2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
-
300 g di lenticchie secche
Nutrição por 1 porzione
Energia
228.1 kcal /
954.5 kJ
Proteína
12.9 g
Gordura
4 g
Hidratos de carbono
36.9 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
0.6 g
Sódio
34.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Quotidiana
30 Receitas
Itália
Itália