Dispositivos e acessórios
Meatballs in Tomato Sauce
Preparação 15min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
Meatballs
-
bread fresh or stale, cut in pieces40 g
-
fresh milk80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 - 12 sprigs
-
garlic clove (opcional)1
-
minced beef400 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Tomato sauce
-
cooking oil plus extra for greasing20 g
-
garlic clove1
-
yellow onions cut in wedges200 g
-
canned crushed tomatoes600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1323.3 mg
Proteína
25.8 g
Energia
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Gordura
29.3 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
9.7 g
Hidratos de carbono
22.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Udon with chicken and mushrooms
50min
KL Hokkien Noodles
35min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Chinese-style beef stew
3h 30min
"Marry me" chicken pasta
35min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
Nenhuma avaliação
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Ayam Pongteh
30min