Dispositivos e acessórios
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter600 g
-
onion cut in quarters100 g
-
fresh parsley leaves5 sprigs
-
red capsicum cut in slices100 g
-
green capsicum cut in slices50 g
-
eggplant cut in pieces100 g
-
button mushrooms cut in quarters15 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground smoked paprika3 pinches
-
olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
987.2 mg
Proteína
3.9 g
Energia
812.8 kJ /
194.3 kcal
Gordura
12.8 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
18.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Artichoke Fettuccine Alfredo
Nenhuma avaliação
Spiralized Zucchini Bolognese
40min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Mango Sorbet
5min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Stir Fried Potato Shreds
Nenhuma avaliação
Grated Carrot Salad
10min
ABC Nut Butter
10min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Overnight Oats with Mixed Berries
4h 15min
Two Second Muesli
5min