Dispositivos e acessórios
Tomato and Mushroom Spaghetti
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil25 g
-
bacon lardons (opcional)100 g
-
fresh mushrooms sliced80 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water450 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
chilli flakes (opcional) to taste1 pinch
-
dried spaghetti300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
632.9 mg
Proteína
12 g
Energia
1551.2 kJ /
370.8 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
64.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Quick Bread Rolls
45min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Fast and Super Easy Noodles
15min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Caprese Omelette
30min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min