Dispositivos e acessórios
Tomato and Mushroom Spaghetti
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil25 g
-
bacon lardons (opcional)100 g
-
fresh mushrooms sliced80 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water450 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
chilli flakes (opcional) to taste1 pinch
-
dried spaghetti300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
632.9 mg
Proteína
12 g
Energia
1551.2 kJ /
370.8 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
64.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 h
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Caribbean Wraps
50 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min