Dispositivos e acessórios
Carrot gnocchi with zucchini cream
Preparação 30min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2082.6 mg
Proteína
19.9 g
Energia
1993 kJ /
474.5 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
54.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Zucchini
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Eggplant cannelloni
1h 35min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Pea and garden mint fritters
25min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Mashed pea and corn slice
40min
Eggplant rotolo
1h 40min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Risotto verde
45min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Classic mushroom risotto
30min