![Carrot gnocchi with zucchini cream Carrot gnocchi with zucchini cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7A0C4219-3E01-46DF-9F98-6D6FE660122D/Derivates/DCE908C7-7A11-4423-A69B-154814E45E4A.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 500 g water, plus extra for boiling
- 500 g carrots, cut into thin rounds (5 mm)
- 600 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 1 egg
- 2 ½ tsp salt, plus extra to season
- 250 g plain flour
- 30 g eschalots
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 2 pinch ground black pepper
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1993 kJ / 474.5 kcal
- Proteína
- 19.9 g
- Hidratos de carbono
- 54.9 g
- Gordura
- 17.3 g
- Gordura saturada
- 6.2 g
- Fibra
- 9.4 g
- Sódio
- 2082.6 mg
Receitas alternativas
Beetroot risotto
35min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2u.
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Polenta zucchini slice
2h 10 min
Lentil moussaka
3u. 30min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15 min
Spinach and artichoke penne
1h 5 min