Dispositivos e acessórios
Spiralized Scalloped Potatoes
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
water to fill bowl
-
Russet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube570 g
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
yellow onion cut in pieces85 g
-
garlic cloves4
-
unsalted butter cut in pieces85 g
-
plain flour85 g
-
full cream milk350 g
-
miso paste50 g
-
salt¾ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
mozzarella cheese grated170 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1250.5 mg
Proteína
16.4 g
Energia
1781 kJ /
425.7 kcal
Gordura
21.3 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
12.7 g
Hidratos de carbono
43.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mac and Cheese (TM7)
20min
Leek and cheese tart
1h 15min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Roasted Potato Salad
1h
Flour Tortilla
1h
Chunky Guacamole
10min
Taco Seasoning
5min
Ranch Dressing
2h 15min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Cultured Butter
12h 15min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min