Dispositivos e acessórios
Beetroot carpaccio with burrata
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (opcional)2 tbsp
-
pecan nuts (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
310.6 mg
Proteína
8.8 g
Energia
923.3 kJ /
220.7 kcal
Gordura
15.9 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
11.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hand Ripped Cabbage
20min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Traditional minestrone
45min
Sicilian prawn salad
40min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Aperol® Spritz
10min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25min
Pea and mint soup
20min