Dispositivos e acessórios
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube800 g
-
garlic cloves2
-
shallots cut in pieces60 g
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease60 g
-
sesame oil10 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
light soy sauce20 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
cheddar cheese, gratedmozzarella cheese grated400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1082.2 mg
Proteína
23.9 g
Energia
997.9 kJ /
238.5 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1hod.
Carrot Top Pesto
5min.
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min.
Steamed Pineapple Coconut Cake
1hod. 45min.
Frozen Yogurt Bark
6hod. 10min.
Grated Potato Pancakes
35min.
Basil Peach Sorbet
10min.
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2hod. 30min.
Green Dyed Eggs
55min.
New Jersey Tomato Pie
45min.
Peeler Warm Potato Salad
45min.
Vegan Parmesan Crackers
30min.