Dispositivos e acessórios
Spiralized Apple Cake
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 portions
Ingredientes
Cake base and custard
-
sugar200 g
-
butter200 g
-
plain flour370 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
vanilla extract2 ½ tsp
-
whipping cream130 g
-
fresh milk380 g
-
corn starch50 g
-
egg yolks4
Spiralized apple filling
-
lemon juice60 g
-
water1000 g
-
apples peeled, stems removed, ends trimmed, cut in pieces that fit through feeder tube600 g
-
eggs2
-
fresh milk300 g
-
ground vanilla50 g
-
sugar50 g
-
10 g icing sugarslivered almonds20 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
71.1 mg
Proteína
8.6 g
Energia
2018.7 kJ /
482.5 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
13.1 g
Hidratos de carbono
59.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26h 30min
Red Velvet Cupcakes
1h
Basic Black Beans
Nenhuma avaliação
Browning Beef Strips
Nenhuma avaliação
Garaetteok (Korean rice cake)
25h 45min
Marshmallow Crispy Rice Treats
30min
Blueberry Yoghurt
13h
Vanilla Yoghurt
13h
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Bagels
1h 20min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Blueberry and lemon curd muffins
50min