Dispositivos e acessórios
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
apples unpeeled, stems removed, ends trimmed, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
beetroots cut in pieces that fit through feeder tube300 g
-
lemon juice15 g
-
olive oil40 g
-
mustard15 g
-
balsamic vinegar25 g
-
whipping cream15 g
-
lemon juice½ tbsp
-
maple syrup1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinch
-
garlic powder1 pinch
-
walnuts coarsely chopped30 g
-
soft goat's cheese cut in pieces (2 cm)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
568.9 mg
Proteína
9.5 g
Energia
1382.7 kJ /
330.5 kcal
Gordura
24.5 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
20.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lamb fajitas
30min
Chicken and Mushroom Rice
30min
Salmon and mushroom rice
40min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1h 45min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Raw Chocolate, Raspberry and Macadamia Bars
2h 55min
Mince and Tatties
1h 10min
Caprese omelette
30min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
Ravioli Broth with Beef
30min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min