Dispositivos e acessórios
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
shallots in pieces30 g
-
water225 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)15 g
-
salt divided½ tsp
-
black pepper, ground divided¼ tsp
-
cherry jam60 g
-
spring carrot peeled, halved lengthwise340 g
-
pork tenderloin450 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
cherry (opcional) pitted, halved, to garnish
-
parsley, fresh to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17.9 g
Energia
1189.9 kJ /
284.4 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
3.5 g
Hidratos de carbono
28.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect Match
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Nenhuma avaliação
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Nenhuma avaliação
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Sunday lamb roast
Nenhuma avaliação
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Nenhuma avaliação
Lemon Garlic Chicken
30min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min