Dispositivos e acessórios
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
shallots in pieces30 g
-
water225 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)15 g
-
salt divided½ tsp
-
black pepper, ground divided¼ tsp
-
cherry jam60 g
-
spring carrot peeled, halved lengthwise340 g
-
pork tenderloin450 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
cherry (opcional) pitted, halved, to garnish
-
parsley, fresh to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17.9 g
Energia
1189.9 kJ /
284.4 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
3.5 g
Hidratos de carbono
28.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect Match
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Creamy Potato Salad
Nenhuma avaliação
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1h 30min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Maple-Buttered Rum Cider
20min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Three course meal for two in 30 minutes
1h 15min
Breakfast burritos
45min
Buffalo Cauliflower Bites
Nenhuma avaliação
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min