Dispositivos e acessórios
Tomato Basil Pasta
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste1 - 2 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
ripe tomatoes i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip)35 oz
-
anchovies, preserved in olive oil2
-
chili powder1 heaping tsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
water43 oz
-
16 oz ramen noodlespasta16 oz
-
grated Parmesan cheese, to tastegrated pecorino cheese to taste
-
fresh basil leaves torn into small pieces15
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
1619 kJ /
387 kcal
Gordura
17 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Pescatarian Fish Friday
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cereal and Fruit Purée
20min
Spaghetti Carbonara
40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
25min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Thai Curry Noodles
25min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Potatoes with Chorizo
1h 25min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1h