Dispositivos e acessórios
Cream of chard soup
Preparação 10min
Total 35min
4 portion
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
white Swiss chard cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
potatoes peeled and cut into small pieces(1 cm)200 g
-
onions cut into halves40 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
water600 g
-
milk50 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.4 g
Energia
1753 kJ /
419 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
78.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sensational Soups
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h
Carrot Ginger Soup
20min
Split Pea Soup
1h 25min
Coconut Creamed Kale
20min
Lentil and spinach soup
50min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min