![Chickpea stew with vegetables and chorizo Chickpea stew with vegetables and chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E1AEE7D7-0A76-401C-8D31-EE6D1203B348/Derivates/907E4E3B-90F5-4729-8A89-84729EA3CD03.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 leek, sliced (only the white part)
- 150 g carrots, coarsely sliced
- 50 g extra virgin olive oil
- 150 g chorizo, sliced
-
750
g broth
ou 750 g water, with 2 stock cubes - 200 g potatoes, cut into small cubes
- 1 bay leaf, dried
- 800 g chickpeas, cooked, canned, washed and drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1212 kJ / 290 kcal
- Proteína
- 12.6 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Gordura
- 18.1 g
- Fibra
- 8.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Risotto with Parmesan cheese
30min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Halloween Pumpkin Tart
2 Std.
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Chicken with tomato sauce
1 godz.
Paella with kidney beans
55 min
Creamy Moroccan bean soup
35min
Spelt and chicken salad
1 Std. 15 Min
Lentil and spinach soup
50min
Milanese risotto
25 min