Dispositivos e acessórios
Chickpea stew with vegetables and chorizo
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
leek sliced (only the white part)1
-
carrots coarsely sliced150 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
chorizo sliced150 g
-
750 g water, with 2 stock cubesbroth750 g
-
potatoes cut into small cubes200 g
-
bay leaf, dried1
-
chickpeas, cooked canned, washed and drained800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12.6 g
Energia
1212 kJ /
290 kcal
Gordura
18.1 g
Fibra
8.3 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Split Pea Soup
2h 10min
Acadian Chicken Fricot
1h 30min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Ratatouille
40min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Red mullet couscous with peppers
Nenhuma avaliação
Minestrone
45min
Minestrone
45min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min