Dispositivos e acessórios
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingredientes
Eggs
-
egg, large (65-70 g) cold6
-
water to fill to 1 litre mark
Easter Nests
-
butter, unsalted to grease
-
all purpose white flour255 g
-
olive oil30 g
-
water115 g
-
salt½ tsp
-
all purpose white flour for flouring
Egg Salad
-
parsley, fresh leaves only2 sprigs
-
shallot15 g
-
sour cream, any type30 g
-
mustard2 tsp
-
mayonnaise2 tsp
-
vinegar2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
-
chive, fresh (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
254.6 mg
Proteína
6.6 g
Energia
678.8 kJ /
162.2 kcal
Gordura
7.3 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is Always Room at Our TABLE
22 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Moi Moi
1h
Chicken and Mushroom Rice
30min
Vegetarian Tacos
Nenhuma avaliação
Pink Breakfast Bowls with Berries
15min
Number Cake
2h
Hash Browns
20min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Nenhuma avaliação
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
17h 15min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1h 45min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Lafun (Amala)
10min