Dispositivos e acessórios
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingredientes
Eggs
-
egg, large (65-70 g) cold6
-
water to fill to 1 litre mark
Easter Nests
-
butter, unsalted to grease
-
all purpose white flour255 g
-
olive oil30 g
-
water115 g
-
salt½ tsp
-
all purpose white flour for flouring
Egg Salad
-
parsley, fresh leaves only2 sprigs
-
shallot15 g
-
sour cream, any type30 g
-
mustard2 tsp
-
mayonnaise2 tsp
-
vinegar2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
-
chive, fresh (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
254.6 mg
Proteína
6.6 g
Energia
678.8 kJ /
162.2 kcal
Gordura
7.3 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is Always Room at Our TABLE
22 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Banana Bread
1h 50min
Curry Chicken Quiche
Nenhuma avaliação
Fruit Ice Cream
5min
Asian Chicken Noodle Soup
Nenhuma avaliação
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
1h
Strawberry Milkshake
5min
Hokkaido Cupcakes
45min
Vanilla, Banana and Coffee Milkshake
15min
Chocolate Brownie Milkshake
35min
Pear and Chocolate Milkshake
5min
Chocolate Hazelnut Milkshake
10min
Tomato Soup with Burrata
35min