Dispositivos e acessórios
Geode Cake
Preparação 1h 30min
Total 4h
24 portion
Ingredientes
Candy crystals
-
sugar500 g
-
glucose syrup2 tbsp
-
food colouring violet4 points of a knife
-
water2140 g
-
vinegar60 g
Cakes
-
butter room temperature, in pieces, plus extra for greasing400 g
-
sugar400 g
-
salt½ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
eggs6
-
unsweetened cocoa powder75 g
-
baking powder1 tbsp
-
cake flour350 g
-
mascarpone cheese chilled450 g
-
whipping cream (min. 30% fat), chilled450 g
-
caster sugar150 g
Filling cream
-
ripe mango flesh cut in pieces (2 cm)500 g
-
chocolate chips2 tbsp
Decoration
-
fondant white750 - 1000 g
-
icing sugar to sprinkle
-
food colouring gold2 - 3 points of a knife
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
76.2 mg
Proteína
5.4 g
Energia
2799 kJ /
669 kcal
Gordura
31 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
93.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Blueberry Jam
Nenhuma avaliação
Nourishing Snow Pear Dessert
Nenhuma avaliação
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30min
Basic Quinoa
35min
Brazilian Limeade
10min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5min
Chocolate Cake Pops
4h 50min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Hugo Spritz
25h 10min
Vegan coffee smoothie
10min
Hazelnut ice cream
5h 20min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10min