Dispositivos e acessórios
Green Ombre Naked Cake
Preparação 40min
Total 3h
10 slices
Ingredientes
Sponge cake
-
butter to grease
-
eggs8
-
sugar240 g
-
2 tsp homemade vanilla sugarnatural vanilla extract1 tsp
-
cake flour plus extra for dusting240 g
-
baking powder (see tip)1 tsp
-
salt2 pinches
-
green food colouring powdered (see tip)
Cream and soaking
-
water180 g
-
freshly squeezed lemon juice50 - 70 g
-
fruit green (e.g. gooseberries, kiwi slices, grape halves)200 - 250 g
-
mascarpone cheese chilled500 g
-
whipping cream (min. 30% fat), chilled500 g
-
icing sugar50 g
-
fresh mint leaves only, to decorate
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
324.1 mg
Proteína
10.9 g
Energia
2548.8 kJ /
609.2 kcal
Gordura
39.5 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
22.4 g
Hidratos de carbono
54.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Linzer torte
5h 10min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Croquembouche
Nenhuma avaliação
Banana bread (Diabetes)
1h 15min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Caipiroska
5min
Sable choux with lime ganache
26h
Fruit "splice" bombs
24h
Finely Ground Nuts
5min
Heat-Treated Eggs
20min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
11h 40min