Dispositivos e acessórios
Vegan Oyster Mushroom Soup
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
onions halved115 g
-
carrots cut into pieces115 g
-
85 g celeriac, cut into piecescelery cut into pieces85 g
-
parsnip cut into pieces60 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
water650 g
-
oyster mushroom, fresh thinly sliced450 - 500 g
-
bay leaf, dried2
-
allspice berry3
-
paprika, sweet1 tsp
-
paprika, hot½ tsp
-
white pepper, ground¼ tsp
-
ginger, dried, ground¼ tsp
-
nutmeg, ground¼ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
tomato purée (concentrate)15 g
-
marjoram, dried2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
657.6 mg
Proteína
5.2 g
Energia
631.5 kJ /
150.9 kcal
Gordura
8.4 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We celebrate our UNIQUENESS
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Basic Quinoa
35min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Crackers from Kale Juice Pulp
45min
ABC butter
30min
Hemp Milk (Metric)
10min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Cashew Milk (Metric)
5min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12h 10min
Pumpkin tahini smash
40min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12h 20min