Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Preparação 25min
Total 1h 10min
12 slices
Ingredientes
Chocolate and nut cake
-
eggs6
-
roasted almonds100 g
-
walnuts cut in halves100 g
-
roasted hazelnuts100 g
-
Dutch-processed cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
butter softened, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and cocoa cream
-
icing sugar100 g
-
Dutch-processed cocoa powder30 g
-
pure hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese softened100 g
-
mixed whole nuts to decorate
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
9.4 g
Energia
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Gordura
33 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Celebrate our Uniqueness
19 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Go-To Pizza Dough
1h
Dubai Chocolate Bar
2h 20min
Pistachio 'crème brûlée'
3h 20min
Macarons with Pistachio Ganache
Nessuna valutazione
Ginger Milk Curd
20min
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10min
Dumpling wrappers
1h
Artichokes in Oil
Nessuna valutazione
Korean fried chicken
4h
Mee Soto
1h 10min
Krispy fried chicken
25min