Dispositivos e acessórios
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Preparação 5min
Total 45min
15 rolls
Ingredientes
-
cream crackers6 pieces
-
fresh water chestnuts peeled150 g
-
carrot cut into 550 g
-
shallots peeled50 g
-
500 g minced chickenminced pork500 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
cooking oil plus extra for brushing1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
light soy sauce1 tsp
-
egg1
-
dried bean curd sheets cleaned with wet kitchen towel15 pieces
-
water1015 g
-
cooking oil plus extra for greasing200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 roll
Sódio
197.3 mg
Proteína
6.5 g
Energia
1001.7 kJ /
239.4 kcal
Gordura
22.7 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
3.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Soy Milk Agar Agar
Nenhuma avaliação
KL Hokkien Noodles
35min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Nenhuma avaliação
Shiitake mushroom sauce
45min
Wafu dressing
20min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Cream of Lotus
40min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Begedil Daging
30min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min