Dispositivos e acessórios
Baked Pork Tenderloin with Rice
Preparação 30min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Mushroom Sauce
-
parsley leaf, fresh15 g
-
onions halved115 g
-
vegetable oil15 g
-
395 g wild mushroom, fresh, slicedfresh brown mushrooms sliced395 g
-
water100 g
-
sour cream, any type200 g
-
double cream (around 48 % fat)200 g
-
vegetable stock paste2 heaped tsp
-
lemon juice1 tsp
-
salt½ tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
vegetable oil to fry2 tbsp
-
pork tenderloin in one piece595 - 795 g
Pork and Rice
-
salt to season
-
pepper, ground to season
-
long-grain rice340 g
-
water650 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1773.2 mg
Proteína
36.6 g
Energia
4153.2 kJ /
992.7 kcal
Gordura
55.5 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
23.3 g
Hidratos de carbono
88.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Every Season is a Healthy SEASON
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Express Pho Soup
1h 5min
Potato Curry Soup
35min
Tex-Mex Bowl
50min
Frozen Coconut Lime Cake
8h 25min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Tuscan White Bean Stew
1h
Quick Rise Basic Bread
45min