![Beef ragu Beef ragu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2f6fb73b-bd2d-4928-9012-cb4eac9bcd5e/Derivates/efdea579-d903-4bf6-b64d-a20c8246b958.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 225 g red onion, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 180 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 250 g dry red wine
- 1000 g beef chuck steak, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1691.2 kJ / 402.7 kcal
- Proteína
- 39.6 g
- Hidratos de carbono
- 6.3 g
- Gordura
- 23.9 g
- Gordura saturada
- 8.1 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sódio
- 471.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Chicken cacciatore
50 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Beef stroganoff
35 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Chicken pesto pasta
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min