Dispositivos e acessórios
Sambhar (Vegetable Dhall)
Preparação 5min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
toor dhall150 g
-
garlic cloves10
-
salt2 ½ tsp
-
water750 g
-
ghee3 tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
fenugreek seeds1 pinch
-
dried chillies soaked to soften3
-
curry leaves1 sprig
-
shallots250 g
-
asafoetida powder½ tsp
-
potatoes cut in cubes350 g
-
long beans cut in 4 cm length50 g
-
round purple eggplants ( approx. 1) , cut in cubes200 g
-
carrots cut in 4 cm length80 g
-
tomatoes cut in quarters250 g
-
cauliflower100 g
-
sambhar powder2 tbsp
-
vegetable stock powder1 tsp
-
coriander leaves chopped2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
661.3 mg
Proteína
42.4 g
Energia
3713.9 kJ /
887.7 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
53.3 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
180.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Peppermint crisp tart
24h 20min
Steamed Pork Patty
Nenhuma avaliação
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Artichokes in Oil
Nenhuma avaliação
Spaghetti Nests with Lentil Balls
1h 5min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Strawberry protein milkshake
10min
Stywe pap (firm porridge)
40min
Linguine marinara
30min