Dispositivos e acessórios
Risotto bolognese
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef mince200 g
-
dried oregano¼ tsp
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces100 g
-
celery stalk cut into pieces50 g
-
eschalot cut into halves1
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
Arborio rice250 g
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
tomato passata300 g
-
dried bay leaf1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
670.3 mg
Proteína
26.7 g
Energia
2586.9 kJ /
618.3 kcal
Gordura
29.7 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
63.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Outdoor eating and camping
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken Caprese pasta salad
25min
Chicken with almonds
45min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
"Marry me" chicken pasta
35min
Chicken and Mushroom Rice
30min
All in one bowl bolognese
40min
Curried sausages
40min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Filo chicken pie
45min
Macaroni carbonara
30min
Tex-Mex chicken casserole
45min