Dispositivos e acessórios
Chorizo and chicken pasta
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
skinless chicken breast fillets cut into strips (approx. 5 x 2 cm)700 g
-
chorizo sausage (approx. 2), cut into slices (5 mm)250 g
-
olive oil20 g
-
brown onion (approx.150 g), cut into halves1
-
garlic cloves3
-
long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
red capsicum (approx. 90 g), deseeded and cut into pieces½
-
carrot (approx. 160 g), cut into pieces1
-
zucchini cut into pieces150 g
-
tomato paste90 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
shell pasta180 g
-
water200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
red wine90 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
992.5 mg
Proteína
39 g
Energia
1705 kJ /
406 kcal
Gordura
13.3 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mexican cottage pie
1h 30min
Beef ragu
1h 25min
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
One pot pasta with chorizo
35min
Chicken pesto pasta
30min
Chicken and pesto risoni
35min
Sticky sesame chicken
40min
Apricot chicken risotto
30min
Sausage ragu with orecchiette
1h