Dispositivos e acessórios
Chilli con carne
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
beef partially frozen, cut into pieces (2 cm - see Tips)500 - 600 g
-
carrot (approx. 170 g), cut into pieces1
-
red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into halves1
-
fresh coriander roots and stems included5 sprigs
-
brown onions (approx. 360 g), cut into halves2
-
garlic cloves4
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, adjust to taste4 - 6
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
canned kidney beans drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 portions
Sódio
3237 mg
Proteína
169.9 g
Energia
8046.8 kJ /
1915.9 kcal
Gordura
72.4 g
Fibra
62.9 g
Gordura saturada
17.7 g
Hidratos de carbono
112.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Curried sausages and lentils
1 Std.
Chicken and cashews
55 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Butter chicken
55 Min
Chilli con carne
40 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 Min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Chicken pad thai
55 Min
Caribbean stew and steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Thai red chicken curry
30 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min