
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ cinnamon quill
- 1 tsp black peppercorns
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 500 - 600 g beef partially frozen, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 carrot (approx. 170 g), cut into pieces
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into halves
- 5 sprigs fresh coriander roots and stems included
- 2 brown onions (approx. 360 g), cut into halves
- 4 garlic cloves
- 4 - 6 fresh long red chillies deseeded if preferred, adjust to taste
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 400 g canned kidney beans drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 120 g tomato paste
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Nutrição
- por 6 portions
- Energia
- 1915.9 kcal / 8046.8 kJ
- Proteína
- 169.9 g
- Gordura
- 72.4 g
- Hidratos de carbono
- 112.6 g
- Fibra
- 62.9 g
- Gordura saturada
- 17.7 g
- Sódio
- 3237 mg
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