Dispositivos e acessórios
Banana tart tartin with chocolate sorbet
Preparação 30min
Total 27h 35min
8 portions
Ingredientes
Chocolate sorbet
-
raw sugar60 g
-
cocoa powder (70% cocoa) to taste30 - 50 g
-
cold water580 g
-
glucose syrup30 g
Iced puff pastry
-
ice cubes40 g
-
unsalted butter frozen and cut into cubes (2 cm)90 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
sea salt¼ tsp
Filling
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
white sugar150 g
-
crystallised ginger30 g
-
water20 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ripe bananas cut into halves lengthways4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
157.9 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1540 kJ /
366 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
6.7 g
Hidratos de carbono
55.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar favourites
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lemon tart
2h 15min
Tiramisu
5h 20min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
The Great Aussie "bite"
8h 35min
Choc-mint milk
15min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Almond quinoa pastry
50min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h