Dispositivos e acessórios
Banana tart tartin with chocolate sorbet
Preparação 30min
Total 27h 35min
8 portions
Ingredientes
Chocolate sorbet
-
raw sugar60 g
-
cocoa powder (70% cocoa) to taste30 - 50 g
-
cold water580 g
-
glucose syrup30 g
Iced puff pastry
-
ice cubes40 g
-
unsalted butter frozen and cut into cubes (2 cm)90 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
sea salt¼ tsp
Filling
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
white sugar150 g
-
crystallised ginger30 g
-
water20 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ripe bananas cut into halves lengthways4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
157.9 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1540 kJ /
366 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
6.7 g
Hidratos de carbono
55.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar favourites
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Meringues
5 godz.
Chevre (Matthew Kenney)
22 godz. 5 min
Cheese soufflés
30 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Coconut coffee crunch
24 godz. 20 min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3 godz. 10 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min