
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Apple purée
- 500 g red apples (approx. 4 apples), peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
Cake
- 180 g extra virgin olive oil plus extra for greasing (see Tips)
- 400 g spelt flour plus extra for dusting
- 3 cm piece fresh ginger peeled
- 3 eggs
- 150 g coconut sugar (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground cloves
Salted caramel sauce
- 120 g salted butter
- 150 g double cream (see Tips)
- 100 g coconut sugar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 346.3 kcal / 1454.3 kJ
- Proteína
- 5.7 g
- Gordura
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 34 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Orange and almond cake
2h 20min
Banana sesame cake
4h 20min
Cardamom and lime syrup cake
1h 35min
Easy coconut cake
1h 45min
Ginger bundt cake
1h
Triple layer bundt cake
1h 30min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Apple sponge pudding
1h 20min
Chocolate spelt biscuits
5h 10min