Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Apple purée
- 500 g red apples (approx. 4 apples), peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
Cake
- 180 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing (see Tips)
- 400 g spelt flour, plus extra for dusting
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 eggs
- 150 g coconut sugar (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground cloves
Salted caramel sauce
- 120 g salted butter
- 150 g double cream (see Tips)
- 100 g coconut sugar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 1454.3 kJ / 346.3 kcal
- Proteína
- 5.7 g
- Hidratos de carbono
- 34 g
- Gordura
- 21 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Ginger bundt cake
1 Std.
Pumpkin loaf
1 Std. 45 Min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Impossible coconut pie
1 godz. 30 min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Lemon and lime polenta cakes
40 Min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45min
Fruit scones
30min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min