Dispositivos e acessórios
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
Preparação 30min
Total 3h
6 portions
Ingredientes
Pastry
-
rolled oats70 g
-
desiccated coconut20 g
-
macadamia nuts30 g
-
almond oil30 g
-
pure maple syrup40 g
Bavarois
-
fresh passionfruit pulp strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)200 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
blanched almonds80 g
-
water430 g
-
cornflour60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
pure maple syrup50 g
-
raw sugar70 g
-
coconut milk140 g
Passionfruit jelly
-
water30 g
-
agar agar powder¼ tsp
-
raw sugar1 tbsp
-
fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)140 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.552 g
Energia
1691 kJ /
402 kcal
Gordura
23.168 g
Fibra
7.848 g
Hidratos de carbono
39.472 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Panna cotta
6h 15min
Crème brûlée
7h
Tiramisu
5h 20min
Halva semifreddo
7h 30min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11h 30min
Saint-Honore
2h 45min
Honey crème caramels
25h 55min
Banoffee arctic roll
28h 40min
Far Breton with prunes
2h
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Cherry clafoutis
1h 5min