Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Proteína
- 27.8 g
- Hidratos de carbono
- 3.7 g
- Gordura
- 11.5 g
- Gordura saturada
- 6.9 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sódio
- 900.7 mg
Receitas alternativas
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Beef Burgundy
1h 45min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Chicken cacciatore
50min
Chicken à la king
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Veal involtini
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Guinness beef pies
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Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Pork in creamy Marsala wine sauce
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Beef "Burgundy"
40 min