Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Proteína
- 27.8 g
- Hidratos de carbono
- 3.7 g
- Gordura
- 11.5 g
- Gordura saturada
- 6.9 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sódio
- 900.7 mg
Receitas alternativas
Beef stroganoff
35min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Beef Burgundy
1h 45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meat stock paste
45min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min