Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Proteína
- 31.7 g
- Hidratos de carbono
- 26.5 g
- Gordura
- 14.4 g
- Gordura saturada
- 5.8 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sódio
- 907.8 mg
Receitas alternativas
Pork fillet with mustard
35 min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
Lamb spezzatino
1h 45min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Beef Burgundy
1h 45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef "Burgundy"
40 min