Pork and gravy with red wine cabbage

Pork and gravy with red wine cabbage

4.0 52 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 portions

Ingredientes

  • pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
    700 - 800 g
  • salt plus extra to taste
    1 ½ tsp
  • paprika
    ½ tsp
  • oil
    1 tbsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • pitted prunes plus 3 extra prunes
    40 g
  • red cabbage cut into pieces
    500 g
  • raisins
    50 g
  • red wine
    250 g
  • unsalted butter
    30 g
  • white sugar
    1 tbsp
  • whole cloves
    4
  • red wine vinegar
    20 g
  • brown onion cut into quarters
    200 g
  • garlic cloves
    3
  • tomato paste
    20 g
  • water
    400 g
  • potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
    2 - 3
  • dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
    6
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 372.1 kcal / 1562.7 kJ
Proteína 31.7 g
Gordura 14.4 g
Hidratos de carbono 26.5 g
Fibra 5.9 g
Gordura saturada 5.8 g
Sódio 907.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...