Dispositivos e acessórios
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Preparação 30min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Goat's cheese flans and leeks
-
unsalted butter softened, for greasing
-
plain flour plus extra for dusting40 g
-
full cream milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut into pieces (5 mm)300 g
-
red capsicums cut into small pieces (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
natural yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13 g
Energia
1089 kJ /
260 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn saganaki with feta
35min
Stuffed tomatoes
50min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Prawn and saffron risotto
30min
White fish and lemon risotto
30min
Chicken cacciatore
50min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Zucchini soup
25min
Eggplant rotolo
1h 40min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Citrus seafood salad
1h
Lamb Moussaka
1h 30min