Versões compatíveis
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1089 kJ / 260 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 18 g
- Gordura
- 14 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Far Breton with prunes
2h
Risotto verde
45min
Asparagus risotto
40min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Raspberry and lemon flan
1h
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Brie, speck and walnut risotto
25 min