Versões compatíveis
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1089 kJ / 260 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 18 g
- Gordura
- 14 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Asparagus risotto
40min
Café de Paris butter
25 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Cauliflower gratin
1u.
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Apple, leek and sage sauce
15min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Cheese soufflés
30 min