Dispositivos e acessórios
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
dry-cured ham slices, cut in pieces100 - 120 g
-
butternut squash diced (3 cm)400 g
-
water500 g
-
milk600 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground nutmeg1 tsp
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
penne250 g
-
fresh green peas shelled50 g
-
cornflour1 Tbsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19 g
Energia
1596 kJ /
377 kcal
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Pasta
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pasta in tomato sauce with chorizo
25min
Cottage pie
1h 15min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Potato and Cheese Bites
2h
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Beef with Mushrooms
30min
Pasta Salad with Salami
25min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min
Sweet and sour chicken with rice
40min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min