Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
TM6 TM5

Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio

4.3 (20 avaliações )

Ingredientes

  • 120 g onions, quartered
  • 100 g leeks, white part only, cut in pieces
  • 120 g fennel, cut in pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
  • 50 g salted butter, diced
  • 100 g dry white wine
  • 350 g cooked, peeled chestnuts
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • 800 g water
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
1282 kJ / 306 kcal
Proteína
4.9 g
Hidratos de carbono
33.8 g
Gordura
11.9 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas