Versões compatíveis
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Stuffed Tomatoes and Rice
- 4 beef tomatoes (approx. 1000 g)
- 1 onion, quartered
- 1 garlic clove
- 50 g carrots, cut in pieces
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 150 g beef mince
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp dried oregano
- ½ tsp dried thyme
- 20 g breadcrumbs
- 125 g mozzarella, cut in slices (5 mm)
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 160 g rice
- 1200 g water
Cashew and Basil Sauce
- 100 g cashew nuts
- 20 g fresh basil
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp sugar
- 10 g lemon juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1787 kJ / 427 kcal
- Proteína
- 19.7 g
- Hidratos de carbono
- 48.8 g
- Gordura
- 17 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Chicken Tagine
25min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Pea and Courgette Tarts
1h
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Banana Cream Pie
4h 15min
Bolivian Rice Pilaf
45min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Veal Pilaf
1h 25min
Lentil curry stew with chicken
8h 35min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Rhubarb and Strawberry Juice
45min