Dispositivos e acessórios
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
Preparação 45min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Stuffed Tomatoes and Rice
-
beef tomatoes (approx. 1000 g)4
-
onion quartered1
-
garlic clove1
-
carrots cut in pieces50 g
-
red peppers cut in pieces50 g
-
olive oil20 g
-
beef mince150 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
breadcrumbs20 g
-
mozzarella cut in slices (5 mm)125 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
rice160 g
-
water1200 g
Cashew and Basil Sauce
-
cashew nuts100 g
-
fresh basil20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sugar½ tsp
-
lemon juice10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
19.7 g
Energia
1787 kJ /
427 kcal
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
48.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All-in-one Meals
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Stroganoff
30min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Lentil moussaka
2h 20min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1h
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Lentil Moussaka
2h 20min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min