Dispositivos e acessórios
Eggplant rotolo
Preparação 30min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning1 tsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)50 g
-
lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith3 pieces
-
garlic cloves2
-
carrot cut into quarters1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
celery stalk trimmed and cut into thirds1
-
pork mince750 g
-
red wine150 g
-
tomato paste80 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dried Italian herbs2 tbsp
-
eggplants cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)2
-
smooth ricotta cheese250 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
pine nuts toasted (optional)30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
965.6 mg
Proteína
36.6 g
Energia
1850.8 kJ /
440.7 kcal
Gordura
26.7 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hearty casseroles and bakes
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Warm cabbage dish
15min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Lentil hotpot
12h 45min
Chicken cacciatore
50min
Lamb stew with couscous
2h 10min
Lupin with broad bean salad
45min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Pulse and pumpkin curry
30min
Samke harra
35min
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Smoky Mexican bean soup
35min
White fish and lemon risotto
30min