Dispositivos e acessórios
Steamed Plaice with Tomato Sauce
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water50 g
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
plaice fillets (approx. 125 g each), fresh or defrosted from frozen4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
23 g
Energia
1096 kJ /
262 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2.4 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Only 5 Ingredients
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Lamb Stew
50min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Sicilian Prawn Salad
40min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min