Dispositivos e acessórios
Gin and tonic sorbet with cucumber
Preparação 15min
Total 12h
6 portion
Ingredientes
Sorbet
-
sugar100 g
-
tonic water200 g
-
tonic water frozen into ice cubes200 g
-
cucumber peeled and cut into pieces (2 cm)325 g
-
lemon juice25 g
-
gin70 g
Lemon and mint tuile
-
blanched almonds50 g
-
unsalted butter30 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour50 g
-
egg whites2
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
83.1 mg
Proteína
4.6 g
Energia
1045.7 kJ /
248.8 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Brandy butter
10min
Chicken and port pâté
1h 30min
Sangria ginger punch
1h 5min
Mayonnaise
5min
Café de Paris butter
25min
Dark Storm
10min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Zingy avocado and lime dip
10min
Frozen fruit sorbet
10min