Versões compatíveis
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Proteína
- 10.7 g
- Hidratos de carbono
- 70.5 g
- Gordura
- 49.8 g
- Gordura saturada
- 29.7 g
- Fibra
- 7.4 g
- Sódio
- 473.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Gin and tonic drizzle cake
1 Std.
Stewed fruit compote
55min
Brandy custard (TM6)
15 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Pears in red wine
3h 20min
Meringues
5 Std.
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 Min
Raspberry soufflés
1h 35min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min