Dispositivos e acessórios
"Viennetta" Vanilla ice cream
Preparação 30min
Total 8h 50min
8 portions
Ingredientes
Viennetta
-
dark chocolate120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
icing sugar30 g
-
cocoa powder to garnish
-
dark chocolate curls, to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
57.9 mg
Proteína
4.4 g
Energia
2123.8 kJ /
507.6 kcal
Gordura
43.4 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
26.7 g
Hidratos de carbono
26.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Retro
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pavlova
6h
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Red Velvet Cupcakes
1h
Freeform bread with filling
1h 35min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Pizza sauce
30min
Victoria sponge cake
1h 20min
Vanilla bean marshmallows
2h 15min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Magdalenas
1h
Strawberry Tiramisu
5h 20min