Dispositivos e acessórios
Gluten free date, apple and walnut tea bread
Preparação 10min
Total 1h 30min
16 slices
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease60 g
-
brown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
apple unpeeled, cored and quartered140 g
-
mixed spice1 tsp
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
eggs4
-
water120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
194.3 mg
Proteína
3.8 g
Energia
702.4 kJ /
167.9 kcal
Gordura
8.8 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
19.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
202 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Nourish
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Homemade toasted muesli
30min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free loaves
2h 15min
Date and nut balls
20min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1h 20min
Gluten free focaccia bread
1h
Gluten free pizza dough
2h
High Protein Egg Bake
20min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Energy breakfast bars
40min
Vegetarian nuggets
30min
Best ever carrot cake
1h 35min