Dispositivos e acessórios
Apricot macadamia biscuits
Preparação 15min
Total 40min
30 portions
Ingredientes
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)30 g
-
dried apricots100 g
-
pitted fresh Medjool dates (see Tips)200 g
-
macadamia nuts plus extra cut into halves, for garnishing150 g
-
pepitas30 g
-
ground cinnamon½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
1.9 mg
Proteína
1.1 g
Energia
336.9 kJ /
80.2 kcal
Gordura
5.4 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Banana berry mini loaves
1 Std. 30 Min
Zucchini slice
45 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Fig and apricot tea bread
1 Std. 30 Min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min
Wombat slice
45 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Carrot cake bliss balls
40 Min