Dispositivos e acessórios
Groenteflan
Preparação 10min
Total 1h 35min
6 porties
Ingredientes
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)50 g
-
teentje knoflook½
-
ui , in helften50 g
-
extra vergine olijfolie80 g
-
tomatenpulp (passata)450 g
-
water50 g
-
zout2 ½ tl
-
basilicum, vers , gewassen en gedroogd3 bladeren
-
rode paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
gele paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
aubergines , in stukken (1 tot 1,5 cm)150 g
-
courgettes , in schijfjes (3 tot 5 mm)300 g
-
meel30 g
-
melk300 g
-
versgemalen zwarte peper1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
-
eieren4
-
wit casinobrood , zonder korst6 sneetjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Energia
1427 kJ /
341 kcal
Proteína
13.6 g
Hidratos de carbono
21.9 g
Gordura
22.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Nenhuma avaliação
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Champignontaart
Nenhuma avaliação
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Noten bolognese
35min
Russische salade
Nenhuma avaliação
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min