Dispositivos e acessórios
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Preparação 20min
Total 45min
2 porties
Ingredientes
Forel in Parmezaan-macadamia korst
-
zalmforelfilets (± 200 g)2
-
zout¼ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
1 sinaasappel, 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sapcitroen 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sap1
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
macadamia noten gegrild en gezouten40 g
-
zachte boter10 g
-
gedroogde tijm1 tl
Rode bietensalade
-
rode bieten (1-2 bieten), in stukken160 g
-
appel (± 100 g), in vieren gesneden1
-
wortelen (1-2 wortelen), in stukken100 g
-
peterseliewortel (1-2 peterselie), fijngehakt70 g
-
olijfolie10 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
53 g
Energia
2499 kJ /
597 kcal
Gordura
31 g
Fibra
7.2 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low Carb recepten
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Thaise nachos
Nenhuma avaliação
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min