Dispositivos e acessórios
Calamares a la Americana
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
onions quartered300 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
white wine100 g
-
passata100 g
-
tomato purée (1 Tbsp)20 g
-
brandy50 g
-
raw squid slices (2 cm)1000 g
-
ground cayenne pepper (opcional) to taste1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24.34 g
Energia
942 kJ /
225 kcal
Gordura
11.14 g
Fibra
1.27 g
Hidratos de carbono
6.94 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SEAFOOD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Miso soup, Sake seafood with rice
1h 5min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Seafood Rice
1h 15min
Salmon Soufflé
1h
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Smalec (pork rillettes)
3h 10min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Seafood Korma
40min