Dispositivos e acessórios
Kelp Noodles in Marinara Sauce
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
sun-dried tomatoes in oil drained40 g
-
tomatoes halved250 g
-
red peppers deseeded and quartered140 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)100 g
-
red onion quartered30 g
-
avocado50 g
-
Medjool dates pitted20 g
-
olive oil25 g
-
dulse flakes dried½ tsp
-
tamari1 tsp
-
cider vinegar1 Tbsp
-
kelp noodles rinsed340 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.4 g
Energia
718 kJ /
172 kcal
Gordura
10.6 g
Hidratos de carbono
16.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Raw
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Courgette Omelette
40min
Yakisoba Rice Vermicelli
40min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Baby-friendly Quinoa-coated Chicken Goujons with Homemade Tomato Ketchup
1h 20min
Yoghurt dressing
5min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1h
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Buckwheat with Broccoli
40min
Prawn Tacos
30min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Coconut and Almond Milkshake
10min
Dill Stuffed Peppers
5min