Versões compatíveis
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g cherry tomatoes
- 20 g fresh mixed herbs (e.g. thyme, basil, rosemary)
- 140 g olive oil
- 1 tsp balsamic vinegar
- 3 pinches ground black pepper
- 4 garlic cloves, 3 unpeeled
- 2 - 3 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp for cooking quinoa
- 200 g quinoa
- 750 g water
- 50 g red onions, cut in pieces (2-3 cm)
- 75 g red pepper, cut in pieces (2-3 cm)
- 75 g yellow pepper, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g courgette, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g aubergine, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g tomato, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- ½ avocado, finely sliced, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1529 kJ / 365.4 kcal
- Proteína
- 9.6 g
- Hidratos de carbono
- 45.9 g
- Gordura
- 17.4 g
- Gordura saturada
- 2.4 g
- Fibra
- 9.4 g
- Sódio
- 259 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 Std. 40 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Vegan Spanish Omelette
40min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
St Patrick's Day Smoothie
5min
Creamy Avocado Dip
10 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min