Dispositivos e acessórios
Shichimi togarashi oysters
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
mandarin peel only1
-
chilli powder1 tbsp
-
sansho (see Tips)3 tbsp
-
black sesame seeds1 tbsp
-
white sesame seeds2 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
nori sheets torn into large pieces½ sheet
-
fresh oysters shucked12
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
214.7 mg
Proteína
5.8 g
Energia
335.8 kJ /
79.8 kcal
Gordura
4.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
2.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Tahini
20min
Bloody Mary
10min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Sunny gazpacho
25min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Raw cauliflower tabouli
30min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min