Roasted eggplant
TM5 TM6

Roasted eggplant

3.9 (9 avaliações )

Ingredientes

  • 2 eggplants, cut into halves lengthways
  • salt, for sprinkling
  • 70 g harissa paste (see Tips)
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 tsp dried oregano
  • 2 tbsp apple cider vinegar
  • 65 g extra virgin olive oil
  • 70 g shelled unsalted pistachio nuts
  • 2 slices bread (approx. 70 g), torn into pieces
  • 1 ½ tsp sumac
  • pomegranate arils, for garnishing (see Tips)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1744.6 kJ / 415.4 kcal
Proteína
9.4 g
Hidratos de carbono
2.7 g
Gordura
30 g
Fibra
4.6 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas