Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 eggplants, cut into halves lengthways
- salt, for sprinkling
- 70 g harissa paste (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp dried oregano
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 65 g extra virgin olive oil
- 70 g shelled unsalted pistachio nuts
- 2 slices bread (approx. 70 g), torn into pieces
- 1 ½ tsp sumac
- pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1744.6 kJ / 415.4 kcal
- Proteína
- 9.4 g
- Hidratos de carbono
- 2.7 g
- Gordura
- 30 g
- Fibra
- 4.6 g
Receitas alternativas
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli almond soup
30min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Broccoli soup with sage oil
30min
Carrot and coriander soup
30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Vegan moussaka
1h 50min
Lentil and mint salad
3óra 55p