Dispositivos e acessórios
Roasted eggplant
Preparação 20min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
eggplants cut into halves lengthways2
-
salt for sprinkling
-
harissa paste (see Tips)70 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
extra virgin olive oil65 g
-
shelled unsalted pistachio nuts70 g
-
bread (approx. 70 g), torn into pieces2 slices
-
sumac1 ½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9.4 g
Energia
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Gordura
30 g
Fibra
4.6 g
Hidratos de carbono
2.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Lentil moussaka
3h 30min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Pea and garden mint fritters
25min
Kimchi
149h
Sicilian prawn salad
40min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Eggplant with burghul
55min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Mushroom stroganoff
20min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min