Dispositivos e acessórios
Pasta with Squash and Chickpeas
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese20 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)450 g
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water boiling500 g
-
cooked chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
dried pasta fusilli or penne250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped1 bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.2 g
Energia
1562 kJ /
373 kcal
Gordura
4.3 g
Hidratos de carbono
68.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
More Midweek Meals
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Pea Quiche
1h
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Spring Vegetable Penne
45min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Tomato and Haddock Rice
50min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min